Over My World is Yours

Over My World is Yours

Ik pluk alles wat ik onderweg tegenkom
Met mijn gedachten
Verrijk ik mijn grijze zelf
Met sprankelende kleuren

Geluiden die me
’s ochtends wakker schudden
Halen me uit mijn sleur en
openen mijn wereld

Ergens ligt een bestemming
Alleen voor mij bestemd
Maar zelfs als ik daar niet kom
Dan geeft het niet
Want mijn reis is oneindig

 

Wat is My World is Yours?

Inspirerende reisverhalen die je aansporen om op eigen houtje de wereld te ontdekken. Dat is het idee achter reiswebsite www.myworldisyours.nl Op My World is Yours vind je tips over landen buiten Europa en hoe daar te reizen, maar kan je vooral ook inspiratie opdoen uit persoonlijke reisverhalen en tot de verbeelding sprekende foto’s. Het gaat uit van het tegenovergestelde van de huidige trend op reisgebied: het all-inclusive reizen. Dit is het all-exclusive reizen. 

WAT IS EEN ALL-EXCLUSIVE VAKANTIE?

Het woord zegt het al: alles is exclusief, maar je krijgt er ook een exclusieve vakantie voor terug. Er zijn veel prachtige plekken in de wereld die je makkelijk kunt ontdekken zonder de hulp van een reisorganisatie of touroperator. Online reismagazine My World is Yours laat zien dat een vakantie op deze manier niet erg veel duurder hoeft te zijn (of zelfs soms goedkoper is) dan een georganiseerde reis. De investering zit voornamelijk in het ticket.

Op de plaats van bestemming leer je door de all-exclusive manier van reizen het land echt kennen. Met als bijkomend voordeel dat een groot deel van de uitgaven die je doet, ook daadwerkelijk bij de inwoners van dat land terechtkomen. My World is Yours laat de bezoeker zien hoe je in veel landen met groot gemak gebruik kunt maken van het openbaar vervoer. Je leest hoe je excursies ter plaatse kunt regelen. Vaak zijn de bestemmingen geschikt voor reizen van twee weken of meer en bieden ze een mooie combinatie van natuur, cultuur en ontspanning.

 

Wat doet My World is Yours?

Regelmatig worden er nieuwe landen toegevoegd aan de huidige bestemmingen. Hiervan worden de bezoekers van de website op de hoogte gehouden door Facebook (volg My World is Yours) en de nieuwsbrief (meld je aan onderaan deze pagina). Landen in aantocht:

 • Maleisië
 • Nieuw-Zeeland
 • Peru
 • Sri Lanka
 • Malediven
 • Bolivia
 • Nepal 
 • Cambodja
 • Chili
 • Indonesië (Bali)
 • Iran
 • Zuid-India

E-BOOKS

Elk land waarover geschreven is op My World is Yours, is ook beschikbaar in een mooi vormgegeven e-book. Zo heb je alle reisverhalen en tips van één land bij elkaar en kan je ze ook offline lezen of uitprinten. Stuur een e-mail naar info@myworldisyours.nl om een e-book op te vragen.

DISCLAIMER

De e-books, maar ook de content op online reismagazine My World is Yours, zijn geen vervanging van een reisgids. My World is Yours wordt met de grootste zorg en aandacht samengesteld. Toch is het mogelijk dat de informatie die op de site of in de e-books wordt gepubliceerd onvolledig, verouderd, of niet meer juist is. Aan de teksten van deze internetsite en in de e-books kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Mocht je aanvullende tips of opmerkingen hebben, stuur dan graag een e-mail naar info@myworldisyours.nl

Op de inhoud en vormgeving van My World is Yours (hieronder begrepen de internetsite, de e-books en iedere andere uiting daarvan, ongeacht de drager) rust auteursrecht. Voor het overnemen, opslaan en verspreiden van (delen van) de inhoud en gebruik van de vormgeving, op welke wijze dan ook, dient u vooraf schriftelijke toestemming te hebben verkregen van My World is Yours c.q. rechthebbende.

Wie is My World is Yours?

Reizen en schrijven, en bij voorkeur een combinatie hiervan, doe ik het allerliefst. Vandaar dat ik de reiswebsite www.myworldisyours.nl heb opgericht. Vanuit de gedachte dat er steeds meer online wordt gelezen en gezocht naar inspiratie voor vakantiebestemmingen, wilde ik een wereld creëren waarin je al het gevoel hebt op reis te zijn. Met behulp van designbureau Artizani is zorgvuldig nagedacht over de vormgeving en het presenteren van (langere) reisverhalen. Mijn reizen maak ik meestal met Robin, mijn man en favoriete reisgenoot. Hij zorgt ervoor dat ik - letterlijk en figuurlijk - mijn grenzen durf te verleggen, of dat nu duiken is met een walvishaai, of het najagen van mijn dromen.

Komend jaar werk ik verder om alle tot nu toe bezochte landen buiten Europa (zie hierboven welke dat zijn) in woord en beeld online te zetten. Natuurlijk hoop ik in de tussentijd de lijst met landen uit te kunnen breiden (mijn eerstvolgende reis staat alweer op de planning!) Wil je meer weten over de website, heb je opmerkingen of tips of andere vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik deel mijn woord en wereld graag met jou!

Martine Seijffert

CONTACT

Voor al je vragen en opmerkingen over de website kan je terecht bij martine@myworldisyours.nl.

My World is Yours
www.myworldisyours.nl
KVK 61580929

MWIY IN DE PERS
 

Algemeen Dagblad
'Reislustige Rijswijkse vertelt over mooiste landen'

BN/De Stem
Zelf je reisplan uitstippelen met My World is Yours

Groot Rijswijk
'Martine Seijffert komt met eigen vakantiesite'

Vitaya Magazine (België)
Dromen van de zomer

TravelNext
All-exclusive contentmarketing: consument wil avontuur

Expedia Reisblogs
'Een ticket boeken en gaan!'

DANK

Dank aan Artizani en de Active Media Group. Door hun expertise werd het mogelijk om van een website een reiswereld te maken.